PROMOTIE

Poules EK 2024

Hier zijn de poules voor het EK 2024 voetbal, met de deelnemende landen die zich hebben gekwalificeerd. De groepsfase wordt gespeeld in 6 groepen (A t/m F) van ieder 4 landen.
Hier zijn de poules voor het EK 2024 voetbal, met de deelnemende landen die zich hebben gekwalificeerd. De groepsfase heeft 6 groepen (A t/m F) van ieder 4 landen.
Bekijk de EK 2024 poules en de gekwalificeerde landen. De groepsfase bestaat uit 6 groepen (A t/m F) met elk 4 landen.

Beste EK bookmakers


WAT IS JOUW EK VOORSPELLING?

Welk land wint het EK 2024?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden …

Groep A

Groep B

Groep C

Groep D

Groep E

Groep F

Deelnemende teams aan het EK 2024

De vraag die op ieders lippen brandt: Welke teams hebben zich gekwalificeerd voor het EK 2024? Tot nu toe hebben verschillende landen indrukwekkende prestaties neergezet om een plekje op dit toernooi te kunnen verzekeren. In totaal zullen 24 landen met elkaar de strijd aangaan om die felbegeerde Europese voetbaltroon.

Voor het EK voetbal moesten 23 landen met hun nationale teams zich kwalificeren. Het gastland Duitsland was als organisator al zeker van een plekje op het toernooi en heeft rechtstreeks een ticket voor deelname aan het UEFA EURO 2024 gekregen.

Bekijk in bovenstaande tabellen de deelnemende landen en indeling in 6 poules. De landen zijn voor het EK 2024 in groepen van vier landen ingedeeld (Groep A t/m Groep F) en zullen onderling met elkaar per groep moeten strijden voor een succesvol vervolg naar de EK Knock-out rondes.Verantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen