Denemarken

Denemarken staat bekend om zijn vechtlust en solide teamspel. Onder leiding van bondscoach Kasper Hjulmand hoopt het Deense team tijdens het EK 2024 opnieuw geschiedenis te schrijven. Lees hier meer over de kansen en weddenschappen voor Denemarken op het EK!
Denemarken staat bekend om zijn vechtlust en solide teamspel. Het Deense team hoopt tijdens het EK 2024 opnieuw geschiedenis te kunnen schrijven. Bekijk hier de kansen en weddenschappen voor Denemarken op het EK!
Denemarken staat bekend om zijn vechtlust en solide teamspel. Bekijk hier de kansen en interessante weddenschappen voor Denemarken op het EK 2024!

Beste EK bookmakers


WAT IS JOUW EK VOORSPELLING?

Bereikt Denemarken de knock-out fase op het EK 2024?

Laden ... Laden …

Denemarken op het EK 2024

Denemarken neemt voor de tiende keer deel aan het UEFA Europees Kampioenschap. In 1992 werden ze kampioen nadat Joegoslavië was gediskwalificeerd vanwege de oorlog op de Balkan. Sinds hun historische overwinning in 1992, waarbij ze als vervangende deelnemer op het laatste moment deelnamen, is Denemarken er slechts twee keer in geslaagd om de knock-outfase van het toernooi te bereiken. Dit gebeurde tijdens de kwartfinales in 2004 en de halve finales op Euro 2020.

Historische prestaties van Denemarken

  • Deelname aan het EK: Tien keer, met een kampioenschap in 1992.
  • Knock-outfase: Twee keer sinds 1992, in de kwartfinales van 2004 en halve finales van Euro 2020.
  • Doelpunten: De 33 wedstrijden van Denemarken op het EK hebben een gemiddelde opgeleverd van 2,79 doelpunten per wedstrijd, het hoogste gemiddelde onder de twaalf teams die meer dan 20 wedstrijden hebben gespeeld in het EK-toernooi.

Recente prestaties en kwalificatiecampagne

  • Kwalificatie voor EK 2024: Denemarken leidde hun groep met 22 punten, hun eerste plaats sinds 2012. Ze wonnen alle vijf thuiswedstrijden, maar verloren twee van hun vijf uitwedstrijden.
  • Topscorer: Rasmus Højlund was met zeven doelpunten de topscorer voor Denemarken in de kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024. Hij behaalde een hattrick tegen Finland in maart, waardoor hij op 20-jarige leeftijd en 47 dagen oud de jongste speler werd die ooit een hattrick scoorde voor Denemarken in een EK-kwalificatiewedstrijd, sinds Michael Laudrup in 1983 tegen Luxemburg.

Deense spelers om in de gaten te houden

  • Rasmus Højlund: Met zijn indrukwekkende prestaties in de kwalificaties is hij een sleutelspeler voor Denemarken. Hij had het hoogste aantal schoten (23), schoten op doel (13) en de hoogste verwachte doelpunten (xG) (5,2) van alle Deense spelers.
  • Bondscoach Kasper Hjulmand: Hij is de tweede persoon die het Deense team gedurende drie opeenvolgende grote toernooien leidt, na Sepp Piontek. Morten Olsen was weliswaar bondscoach tijdens vier grote toernooien, maar niet in aaneengesloten edities.

LeoVegas weddenschap groepsfase EK 2024 - Duitsland - Schotland

Eerste groepswedstrijd en odds

  • Eerste wedstrijd: 16 juni, 18:00 tegen Slovenië.
  • Odds: Wil je een weddenschap plaatsen op het EK 2024? Verschillende bookmakers bieden noteringen aan voor Denemarken en andere teams. Vergelijk de laatste quoteringen en kies de beste odds voor je weddenschap.

Statistieken en kansen voor Denemarken op het EK 2024

Denemarken staat momenteel genoteerd met odds van 41.00 om het EK 2024 te winnen. Met een indrukwekkende kwalificatiecampagne en getalenteerde spelers zoals Rasmus Højlund, kan Denemarken een geduchte tegenstander zijn in het toernooi.

Weddenschap op Denemarken tijdens het EK 2024: Win Groot!

Ben jij van plan te wedden op het EK 2024 voetbal? Dit kan jouw moment zijn om te schitteren met jouw inzichtelijke kennis en het plaatsen van de juiste weddenschap! Speel mee bij betrouwbare bookmakers die een licentie hebben, zodat je veilig kunt inzetten. Plaats je weddenschap op Denemarken en beleef de spanning van het toernooi!

Voor meer tips, de laatste odds en gedetailleerde analyses, bezoek WeddenopEK.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te wedden en jouw passie voor Deens voetbal te combineren met slimme weddenschappen. Zet in op Denemarken en geniet van het EK 2024 met een extra dosis spanning en plezier!

Skeleton

Footer melding
Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.

Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen