PROMOTIE

Engeland

Engeland is een écht voetballand en heeft veel voetbalhistorie en getalenteerde spelers. Bij de bookmakers behoort Engeland tot de absolute topfavorieten van landen die kans maken op het winnen van het EK 2024. Onder leiding van bondscoach Gareth Southgate mikt het Engelse nationale team nu op de langverwachte Europese titel. Bekijk op deze pagina alle voorspellingen met odds en weddenschappen voor Engeland op het EK!
Engeland behoort bij de bookmakers tot de absolute topfavorieten voor het winnen van het EK 2024. Bondscoach Gareth Southgate mikt met zijn Engelse nationale team nu op de langverwachte Europese titel. Bekijk hier alle voorspellingen met odds en weddenschappen voor Engeland op het EK!
Engeland is bij de bookmakers dé absolute topfavorieten van landen voor het winnen van het EK 2024. Bondscoach Gareth Southgate mikt met zijn Engelse nationale team nu op de langverwachte Europese titel. Krijg hier alle voorspellingen met odds voor Engeland!

Beste EK bookmakers


WAT IS JOUW EK VOORSPELLING?

Wordt Engeland de nieuwe Europees Kampioen?

Laden ... Laden …

Wedden op Engeland op het EK 2024

Engeland neemt met deelname aan het aanstaande EK 2024 voor de elfde keer deel aan het UEFA Europees Kampioenschap. De beste prestatie van het Engelse team was het bereiken van de EK finale in 2020, waar ze na strafschoppen verloren van Italië. Sinds 1968 is Engeland consistent aanwezig in de knock-outfase van grote toernooien, met slechts enkele uitzonderingen. Met de verloren finale tijdens het vorige EK, lijkt Engeland meer dan ooit gebrand op winnen van het toernooi. Kijk samen met ons mee naar wat de voorspellingen zijn voor Engeland en welke interessante weddenschappen wij zoal tegen zijn gekomen bij de Nederlandse bookmakers.

Historische prestaties van Engeland

  • Deelname aan het EK: Elf keer, met een finaleplaats in 2020.
  • Knock-outfase: Consistent aanwezig sinds 1968, met enkele uitzonderingen.
  • Groepsfase: Overleefd in hun laatste drie EK-deelnames, met een finale in 2020 en de achtste finales in 2016.

Recente prestaties en kwalificatiecampagne

  • Kwalificatie voor EK 2024: Engeland behaalde een indrukwekkende 26 punten met 8 overwinningen, 2 gelijke spelen en geen enkele verliespartij. Ze scoorden 25 doelpunten en kregen slechts 4 doelpunten tegen.
  • Overwinningen: In hun laatste vijf EK-deelnames won Engeland 13 van de 23 wedstrijden, met zes gelijke spelen en vier verliespartijen.

Engelse spelers om in de gaten te houden

  • Harry Kane: Kane was betrokken bij 60% van de Engelse doelpunten in de kwalificatiecampagne, met 12 goals en 3 assists. Hij blijft een cruciale speler voor het team.
  • Bondscoach Gareth Southgate: Southgate heeft het team naar de halve finales van het WK 2018 en de finale van Euro 2020 geleid. Hij wil Engeland naar hun eerste grote internationale titel sinds 1966 brengen.

Wedden op Engeland

Met een rijke geschiedenis en sterke prestaties is Engeland een topkandidaat voor het EK 2024. Volgens de bookmakers hebben ze met odds van 4.04 de beste kans om het toernooi te winnen. Wil je wedden op Engeland tijdens het EK 2024? Bezoek WeddenopEK.nl voor de meest actuele odds en weddenschapstips.

Zet in op Engeland met het EK 2024 & win!

Ben jij van plan te wedden op het EK 2024? Engeland, met zijn indrukwekkende voetbalgeschiedenis en getalenteerde spelers, behoort tot de topfavorieten. Onder leiding van bondscoach Gareth Southgate mikt het team op een glorieuze overwinning. Ontdek hier de beste kansen en weddenschappen voor Engeland en beleef de spanning van het toernooi!

Voor meer tips, de laatste odds en gedetailleerde analyses, bezoek WeddenopEK.nl. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol te wedden en je passie voor Engels voetbal te combineren met slimme weddenschappen. Zet in op Engeland en geniet van het EK 2024 met een extra dosis spanning en plezier!

SkeletonVerantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen