PROMOTIE

Soorten EK weddenschappen

Bij bookmakers kan je tijdens het EK 2024 voetbal op verschillende soorten weddenschappen inzetten. Maar welke weddenschappen zijn er allemaal te vinden rond een EK-toernooi? Hier vind je alle wedopties!

Veel voorkomende wedopties tijdens EK!

Alle soorten EK 2024 weddenschappen

Het EK voetbal biedt voor gokkers een schat aan soorten weddenschappen en wedmogelijkheden waarmee je het voetbaltoernooi nog spannender kunt maken. Met een breed scala aan weddenschapstypes biedt het EK 2024 voor ieder wat wils. Hieronder verkennen we 24 typische EK weddenschappen die beschikbaar zijn voor het wedden op EK 2024 wedstrijden. Ook belichten we nog een aantal unieke manieren van wedden, die specifieker zijn en eventueel bij beschikbaarheid je ook als weddenschap voor het EK 2024 kunnen worden geplaatst. Wil je een uitgebreidere toelichting van het soort weddenschap voor het EK 2024? Per type weddenschap kan je doorklikken om een uitgebreidere toelichting van de betreffende weddenschap te krijgen en wordt dan doorverwezen naar de uitleg pagina van deze specifieke weddenschap.

1. Match Winner 🔥

Bij Match Winner weddenschap kies je simpelweg wie er wint. Perfect voor iedereen, omngeacht of je nu veel of weinig weet van voetbal. Kijk naar welk team in vorm is of luister naar je gevoel. Zo maak je het kijken naar elke wedstrijd nog spannender

2. Wedden op Topscorer 🔥🔥

Bij wedden op EK Topscorer gok je op de speler met de meeste goals van het hele toernooi. Spannend en je moet weten wie er goed speelt. Kijk naar sterren in topvorm of kies je favoriet. Zo wordt elke goal tijdens het EK extra bijzonder.

3. Groepswinnaar weddenschappen 🔥

Bij groepsweddenschappen kies je de winnaars van de groepen. Ideaal voor wie het voetbal goed volgt. Denk na over welk team sterk staat in de groep. Zo maak je het begin van het EK al meteen spannend. Lees meer over wedden op groepswinnaar »

4. Player of the Tournament

Wie steelt de show? Voorspel de speler van het EK voetbal en gok op de uitblinker tijdnes het toernooi. Perfect voor kenners van het spel. Kies wie jij denkt dat iedereen verrast. Zo volg je niet alleen teams, maar ook sterren tijdens het EK.

5. Young Player of the Tournament

Richt je op het jonge talent en kies de beste speler onder 21 jaar. Bij deze weddenschap richt je je pijlen op de jonge speler, wie de award voor ‘Young Player of the Tournament’ wint. Een perfecte weddenschap voor gokkers die zich focussen op nieuw talent bij een toernooi als het EK. Dus ben jij iemand die alle toekomstige sterren volgt? Kies jouw favoriete jonge speler met een voorspelling en je ontdekt zo direct alle nieuwe helden van het EK 2024.

6. Teams met meeste doelpunten 🔥

Bij gokken op de meeste doelpunten door team, gok je op het team dat het vaakste scoort. Deze weddenschap is geschikt voor voetbalfans die van aanvallen houden. Kijk welk team sterk aanvalt. Zo geniet je meer van elk doelpunt dat zij maken op het EK 2024.

7. Asian Handicaps

Bij Asian Handicaps krijgen teams een virtuele voorsprong of achterstand. Geschikt voor de echte voetbalkenners. Deze weddenschap maakt zelfs de meest ongelijke wedstrijden spannend en uitdagend om op in te zetten.

8. Doelpuntentotaal (Over/Under weddenschap) 🔥🔥

Bij wedden op totaal aantal doelpunten (Meer/Minder), gok je of er meer of minder doelpunten vallen dan verwacht. Een keuze voor wie trends analyseert. Dit maakt elke schot en verdedigingsactie tijdens de wedstrijd boeiend, terwijl je de scorelijn in de gaten houdt.

9. Beide teams scoren (Both Teams To Score/BTTS) 🔥🔥

Zal elke ploeg het lukken om het net vinden? Dat is de vraag bij BTTS weddenschappen. Wanneer je namelijk gaat wedden op ‘Beide Teams Scoren’ (BTTS), wed je of beide teams in de wedstrijd zullen gaan scoren. Deze weddenschap is ideaal voor duels met sterke aanvallen. Het houdt elke aanval spannend, want je hoopt op doelpunten van beide kanten.

10. Correct Score 🔥

Een Correcte Score weddenschap is bedoelt voor het voorspellen van de precieze eindstand van een wedstrijd. Een uitdaging voor de echte voetbalkenner en wie goed is in het voorspellen van de exacte uitkomst in eindstand. Een correcte score weddenschap verhoogt de spanning bij het EK voetbal letterlijk bij elke aanval, omdat je hoopt op het perfecte resultaat dat jij hebt voorspelt.

11. Draw No Bet (DNB) 🔥

Door te wedden op Draw No Bet, wed je op een teamwinst, maar krijg je bij een gelijkspel je het ingelegde geld terug. In het Nederlands zou deze weddenschap letterlijk betekenen: ‘Gelijkspel, Geen weddenschap!’. Dit is een ideale weddenschap voor de meer voorzichtige gokkers onder ons. Deze optie vermindert het risico, waardoor je met meer vertrouwen op je favoriete team kunt inzetten.

12. Half Time/Full Time 🔥

Een Half Time/Full Time weddenschap voorspel je tijdens rust en eindstand wie er leidt bij rust en wie de wedstrijd wint. Perfect voor de strategische denkers. Deze weddenschap biedt de kans op hogere winsten door twee uitkomsten in één keer goed te hebben.

13. Outright Winner 🔥🔥🔥

Wedden op ‘Outright Winner’ zet je in op de uiteindelijke winnaar van het EK. Een ware klassieker onder de EK weddenschappen eb vooral populair bij het begin van het toernooi. Outright weddenschappen zijn een favoriet voor lange termijn gokkers. Deze weddenschap houdt je namelijk het hele EK toernooi betrokken, terwijl je jouw land naar de overwinning juicht.

14. Gouden Handschoen

Wedden op de Gouden Handschoen, is een weddenschap op de beste keeper van het EK voetbal. Een keeper die uitblinkt met de meeste reddingen en de minste tegendoelpunten. Echt een must voor fans die defensieve kwaliteiten waarderen bij wedden op het EK 2024. Volg de topkeepers en zie hoe hun prestaties cruciaal zijn voor het succes van hun teams.

15. First/Last/Anytime Goalscorer

Bij weddenschappen op ‘Eerste/Laatste/Op Elk Moment Scorende Speler’, kies je welke speler, wanneer scoort in de wedstrijd. Ideaal voor fans met kennis van spelersvorm. Deze weddenschap voegt een persoonlijke touch toe aan elke match, terwijl je jouw favoriete spitsen of middenvelders aanmoedigt.

16. Minuut van Scoren

Bij een weddenschap op ‘Minuut van Scoren’ verwijst dit voor jou als gokker exacte timing. Je voorspelt namelijk wanneer er gescoord gaat worden. Een spannende uitdaging voor detailgerichte gokkers. Deze EK 2024 weddenschap maakt elke tik van de klok belangrijk, terwijl je wacht op dat ene beslissende moment waarop jij hebt ingezet.

17. Wedden op Top-Assists 🔥

Voorspel de assistkoning van het EK 2024 voetbal met een wedden op de Top Assists, waarbij je een voorspelling plaatst op de speler die de meeste assists geeft. Perfect voor wie het teamspel en de creativiteit op het veld waardeert. Deze weddenschap belicht de spelmakers, degenen die de doelpunten opzetten en de aanval leiden.

18. Aantal kaarten (Geel/Rood)

Bij ‘Aantal Kaarten’ gok je op hoeveel gele of rode kaarten er vallen in een match of gedurende het toernooi. Een interessante keuze voor wie de intensiteit en discipline van de teams analyseert. Deze weddenschap voegt een extra dimensie toe aan het volgen van de wedstrijd, waarbij elke overtreding telt. Deze vorm van wedden is in Nederland bij de bookmakers niet beschikbaar door de gevoeligheid van opzettelijke manipulatie.

19. Team doelpunten

Hoeveel zal een team scoren gedurende het toernooi? Door te wedden op team doelpunten, voorspel je het totaal aantal doelpunten dat een land met zijn team maakt tijdens het EK 2024. Ideaal voor fans die de aanvallende kracht van teams grondig kennen. Deze weddenschap houdt je betrokken bij elke aanval van je gekozen team, terwijl je hun weg naar succes volgt.

20. To Qualify/To Reach 🔥🔥

Kan een team de volgende ronde of een specifieke fase bereiken? Met deze weddenschap wed jij op een land dat zich weet te kwalificeren of erin slaagt een volgende ronde te bereiken. Met je weddenschap zet je dus in of een team een volgende ronde of specifieke fase haalt. Dit type weddenschap is het meeste geschikt voor diegenen die de kracht van elk team door het toernooi heen inschatten. Deze weddenschap houdt de spanning erin, elke wedstrijd weer, terwijl je jouw favoriete teams volgt op hun pad naar glorie.

21. Winnaar van Groep 🔥🔥

Bij wedden op winnaar van de groep, kies je welk team bovenaan in hun groep eindigt. Een tactische keuze voor wie de teamdynamiek en groepsindelingen analyseert. Deze weddenschap maakt de groepsfase net zo spannend als de knock-out rondes, terwijl je de strijd om de topplaats in elke groep volgt.

22. Dubbele Kans 🔥

Bij dubbele kans weddenschappen wed je op twee mogelijke uitkomsten van een EK wedstrijd. Hierdoor zullen de winkansen voor jou als gokker toenemen. Ideaal voor voorzichtige gokkers die hun risico willen spreiden. Deze weddenschap op een EK 2024 biedt extra zekerheid, omdat je twee kansen hebt om te winnen bij elke match.

23. Combi weddenschappen 🔥🔥

Wanneer je gaat voor een combinatieweddenschap, bundel jij als speler verschillende weddenschappen in één inzet voor hogere potentiële winsten. Perfect voor de strategische gokker die zijn kansen wil maximaliseren. Deze aanpak maakt elke uitkomst binnen de geselecteerde wedstrijden belangrijk voor je totale winst.

24. Wedden op penalty’s 🔥

Een ultieme test van zenuwen, zowel op het veld als in het wedkantoor. Door te wedden op penalties zet je in op de uitkomst van penaltyreeksen. Ideaal voor de momenten die vaak beslissend zijn in knock-outfases. Deze weddenschap voegt een intense spanning toe aan wedstrijden die zo gelijk opgaan dat alleen penalty’s de winnaar kunnen bepalen.


En als dat nog niet genoeg was…. hebben we ook nog enkele specifiekere weddenschappen voor wedden op EK 2024. Deze worden niet door iedere bookmaker aangeboden en zal daarom mogelijk wat lastiger zijn om te vinden als wedoptie en een weddenschap op te plaatsen. Uiteraard willen wij bij WeddenopEK.nl je een volledige lijst geven van weddenschappen voor wedden op EK 2024 en belichten we ook deze voor je!

25. Groepsfase uitgang 

Voorspel welke teams de knock-outfase halen en welke in de groepsfase stranden. Handig als je goed kunt inschatten welke teams het onderling goed doen en welke ‘zwakkere’ landen een te verwachten resultaat zullen behalen in een groep.

26. Voorspel totaal behaalde punten

Zet in met je weddenschap op het totaal aantal punten dat een land verzamelt in de groepsfase. Ideaal voor wie de sterkte van teams en hun tegenstanders kent, waardoor hiermee strategisch voordeel gewonnen kan worden.

27. Meeste doelpunten in Groepsfase

Voorspel welk team de meeste doelpunten maakt tijdens de groepsfase. Spannend voor wie van aanvallend voetbal houdt.

28. Fair Play Award

Wed op het team dat volgens jou de Fair Play Award wint op basis van het sportiefste gedrag. Voor de fans die fair play net zo belangrijk vinden als winnen.

29. To Reach the Semi-finals/Final 🔥🔥

Zet in op teams die je denkt dat de halve finales of de finale bereiken. Perfect voor als je vertrouwen hebt in de lange termijn prestaties van een team.

30. H2H weddenschappen 🔥

Kies de winnaar in een directe confrontatie tussen twee landen. Je doet deze voorspelling ongeacht de fase waar het toernooi zich in bevindt. Deze weddenschap is ideaal voor wie de onderlinge verhoudingen tussen teams en landen goed kent.

31. Hoever komt een team 🔥🔥

Voorspel hoe ver een specifiek land komt op het EK 2024 toernooi. Voorspel bijvoorbeeld voor een land het bereiken van de kwartfinales, of misschien wel de finale. Dit is een strategische EK weddenschap voor de vooruitkijkende fan.

32. Over/Under doelpunten totaal tijdens toernooi

Gok of een land met hun team meer of minder dan een bepaald aantal doelpunten gaat scoren gedurende het hele EK 2024 toernooi. Voor de statistiekenliefhebbers die op basis van hun kennis de aanvalskracht van landen goed denken te kunnen inschatten.

Breed aanbod unieke EK 2024 weddenschappen

Elk van deze soorten EK 2024 weddenschappen biedt een unieke invalshoek op het toernooi, waardoor fans op verschillende manieren betrokken kunnen raken bij het EK voetbal. Door in te zetten met je weddenschap op deze specifieke aspecten, kun je jouw kennis van het internationale voetbal op de proef stellen tijdens een toernooi als het EK 2024 en de wedstrijden met nog meer interesse en spanning volgen.

Welke EK 2024 weddenschap past bij jou?

Elk van deze bovengenoemde soorten EK weddenschappen bieden een unieke kans om het EK 2024 nog spannender te maken. En of je nu een doorgewinterde gokker bent of juist nieuw in de wereld van sportweddenschappen… bij WeddenopEK.nl vind je alle informatie en de ’tips & tools’ om je weddenschappen op het EK 2024 strategisch en met kennis van zaken te plaatsen. Dus wordt dit jouw kans om groots te winnen tijdens het EK 2024? Duik in de wereld van alle soorten EK weddenschappen en met jou weddenschap naar keuze ieder moment van het toernooi met nog meer passie.

 

WAT IS JOUW EK VOORSPELLING?

Welk land wint het EK 2024?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden …

TOP 5 EK BOOKMAKERS
ADVERTENTIE
BetMGM bannerVerantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen