Duitsland

Duitsland heeft een indrukwekkende voetbalgeschiedenis. Duitsland behoort tot de topkandidaten voor het EK 2024. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Julian Nagelsmann, mikt het team op een glorieuze comeback van Die Mannschaft. Bekijk hier de beste odds en weddenschappen voor wedden op Duitsland tijdens het EK 2024!
Duitsland behoort tot de topkandidaten voor het EK 2024. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Julian Nagelsmann, mikt het team op een glorieuze comeback van Die Mannschaft. Bekijk hier de beste odds en weddenschappen voor wedden op Duitsland tijdens het EK 2024!
Duitsland behoort tot de topkandidaten voor het EK 2024. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Julian Nagelsmann, mikt het team op een glorieuze comeback van Die Mannschaft.

Beste EK bookmakers


WAT IS JOUW EK VOORSPELLING?

Gaat gastland Duitsland het EK 2024 winnen?

Laden ... Laden …

Wedden op Duitsland tijdens het EK 2024

Duitsland neemt deel aan zijn veertiende UEFA Europees Kampioenschap, waarmee het het meest deelnemende team is. Ze hebben de titel drie keer gewonnen, samen met Spanje. Met een rijke geschiedenis en een sterke voetbaltraditie blijft Duitsland een te overwegen keuze voor het EK 2024, ondanks recente teleurstellingen.

Waarom wedden op die Mannshaft van Duitsland?

Historische successen voor Duitsland

 • Deelname aan het EK: Veertien keer, het hoogste aantal van alle landen.
 • Titels: Drie keer kampioen, gelijk met Spanje.
 • Grote Toernooien als Gastheer: Duitsland heeft eerder drie grote toernooien gehost en heeft telkens de halve finales bereikt:
  • Wereldkampioenschap 1974: Kampioen
  • Europees Kampioenschap 1988: Halve finalist
  • Wereldkampioenschap 2006: Derde plaats

Recente prestaties door Duitsland

 • Geen succes in Knock-outfase: Sinds Euro 2016 heeft Duitsland geen knock-outwedstrijd meer gewonnen op een groot internationaal toernooi. Ze werden in de groepsfase uitgeschakeld bij de laatste twee Wereldbekers (2018, 2022) en in de achtste finales van het EK 2020.
 • Defensieve zwakte: Duitsland heeft in de laatste twaalf wedstrijden op grote internationale toernooien minstens één tegendoelpunt gekregen. Hun laatste “clean sheet” was tegen Slowakije in de achtste finales van het EK 2016.

Duitse spelers om in de gaten te houden

 • Thomas Müller: Ondanks tien doelpunten in negentien WK-optredens, heeft Müller nog nooit gescoord in vijftien optredens op het Europees kampioenschap. Zijn ervaring en doorzettingsvermogen maken hem echter een sleutelspeler voor het team.
 • Nieuwe trainer: Julian Nagelsmann maakt zijn debuut als hoofdtrainer op een groot internationaal toernooi. Hij hoopt het succes te herhalen van Jupp Derwall, die bij zijn eerste toernooi het EK 1980 won met Die Mannschaft.

Beste weddenschappen voor Duitsland

Met hun rijke geschiedenis op internationale toernooien en de altijd sterke naam van Duits voetbal, is Duitsland altijd een interessante keuze bij het gokken op het EK 2024. Hoewel ze recentelijk misschien niet dezelfde successen hebben behaald als voorheen, blijven ze een geduchte tegenstander.

Momenteel wordt Duitsland genoteerd met gemiddelde odds van 7.00 en rond de 7.50 om het EK 2024 voetbaltoernooi te winnen. Dit kan een spannende optie zijn voor degenen die geloven in hun kracht om terug te keren naar de top. Voor meer informatie en tips bekijk de laatste stand in de actuele overzichten op WeddenopEK.nl en blijf zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wint Duitsland het EK 2024?

Duitsland heeft een indrukwekkende staat van dienst in het internationale voetbal, ondanks recente tegenslagen. Met een nieuwe coach en een mix van ervaren spelers en jonge talenten, kan Duitsland zeker weer verrassen. Geloof jij dat Duitsland opnieuw kan schitteren op het EK 2024? Het is een kans die het overwegen waard is.

Winnen met een Duitsland weddenschap met EK 2024 voetbal

Ben jij van plan te wedden op het EK 2024 voetbal? Dit kan jouw moment zijn om te schitteren met jouw inzichtelijke kennis en het plaatsen van de juiste weddenschap! Speel mee bij betrouwbare bookmakers die een licentie hebben, zodat je veilig kunt inzetten. Plaats je weddenschap op bijvoorbeeld een grote kanshebber als Duitsland en beleef de spanning van het toernooi tot maximale hoogte! Bekijk voor een betrouwbaar aanbod van bookmakers voor wedden op het EK voetbal WeddenopEK.nl. Hier vind je een compleet overzicht van aanbieders voor Nederland en de beste tips en odds.

Skeleton

Footer melding
Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.

Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen