WeddenopEK.nl
Duitsland

Duitsland

Duitsland op EK 2024:

  • Duitsland neemt deel aan zijn veertiende UEFA Europees Kampioenschap, waarmee het het meest deelnemende team is. Ze hebben de titel drie keer gewonnen, samen met Spanje.
  • Dit is de vierde keer dat Duitsland als enige gastheer optreedt voor een groot internationaal toernooi, en ze hebben in de voorgaande drie gevallen de halve finales bereikt: kampioen op het WK van 1974, halve finalist op het EK van 1988 en derde plaats op het WK van 2006.
  • Sinds Euro 2016 heeft Duitsland geen knock-outwedstrijd meer gewonnen op een groot internationaal toernooi. Ze werden in de groepsfase uitgeschakeld bij de laatste twee Wereldbekers (2018, 2022) en de achtste finales van het EK 2020.
  • Duitsland heeft in de laatste twaalf wedstrijden op grote internationale toernooien (WK en EK) minstens één tegendoelpunt gekregen, inclusief gastlandwedstrijden op het EK 2024. Hun laatste “clean sheet” was tegen Slowakije in de achtste finales van het EK 2016.
  • Thomas Müller scoorde tien doelpunten in de afgelopen negentien optredens op het WK, maar heeft nog nooit gescoord in vijftien optredens op het Europees kampioenschap.
  • Julian Nagelsmann maakt zijn debuut als hoofdtrainer op een groot internationaal toernooi, en hij hoopt op succes. De laatste keer dat een Duitse coach bij het eerste toernooi direct succes had, was Jupp Derwall die het EK 1980 won met Die Mannschaft.

Met hun rijke geschiedenis op internationale toernooien en de altijd sterke naam van Duits voetbal, is Duitsland altijd een te overwegen keuze bij het gokken op het EK 2024. Hoewel ze recentelijk misschien niet dezelfde successen hebben behaald als voorheen, blijven ze een geduchte tegenstander. Momenteel wordt Duitsland genoteerd met 7.00 om het EK te winnen, dus het kan een spannende optie zijn voor degenen die geloven in hun kracht om terug te keren naar de top.

Placeholder Banner
Placeholder VG

Highlight option

Binnenkort vind u hier een brede uiteenzetting van informatie over het EK 2024 en weddenschappen plaatsen.

Advertisement

Small ads

Coming soon!

Hier komt binnenkort nieuwe content voor Wedden op EK

Wedden op EURO 2024