Speel bewust

Bij WeddenopEK.nl hechten we groot belang aan verantwoord gokken. Terwijl we met veel interesse kijken naar de underdogs en de aantrekkelijke quoteringen die ze krijgen bij de bookmakers dit EK, willen we onze bezoekers ook herinneren aan het belang van verantwoord gokken. Hier zijn enkele richtlijnen die we aanbevelen:

    1. Zet alleen in wat je kunt missen: Gokken moet gezien worden als een vorm van entertainment, niet als een manier om geld te verdienen.

    1. Houd je gokgedrag in de gaten: Wees je bewust van hoeveel tijd en geld je besteedt aan gokken en grijp in als het uit de hand loopt.

    1. Maak gebruik van zelfuitsluiting en limieten: Stel limieten in voor je inzetten en verliezen en maak gebruik van zelf uitsluitingsmogelijkheden als je merkt dat gokken een probleem wordt.

    1. Zoek hulp bij problematisch gokgedrag: Er zijn veel organisaties die ondersteuning en hulp bieden aan mensen met gokproblemen.

Bij WeddenopEK.nl willen we dat onze bezoekers genieten van het wedden op het EK 2024, maar het is essentieel om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen. Laat het inderdaad bij een spelletje blijven en zorg ervoor dat het leuk blijft voor iedereen.

Heb je hulp nodig, of wil je meer informatie over het ontstaan of voorkomen van een gokverslaving, zijn er verschillende instanties die je hulp kunnen bieden. Bekijk een betrouwbare lijst van goed aangeschreven en gekwalificeerde organisaties hieronder:

Heb je hulp nodig?

Voor mensen die hulp zoeken met betrekking tot gokproblemen, kunnen de volgende vier instanties nuttige ondersteuning en advies bieden. Het is belangrijk om toegang te hebben tot betrouwbare bronnen voor hulp en begeleiding:

Gamblers Anonymous

Anonieme Gokkers (Gamblers Anonymous):
Een gemeenschap die ervaringen, kracht en hoop deelt om gokverslaving te overwinnen en anderen te helpen herstellen.

AGOG

AGOG (Anonieme Gokkers Omgeving Gokkers):
AGOG is een zelfhulpgroep voor mensen die problemen hebben door gokken. AGOG organiseert wekelijkse bijeenkomsten.

Centrum voor Verantwoord Gokken

Centrum voor Verantwoord Gokken:
Richt op het voorkomen en verminderen van gokproblemen. Biedt preventietools en ondersteuning voor spelers en omgeving.

Jellinek:
Een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in preventie, behandeling en nazorg bij verslavingen, inclusief gokverslaving.

Gokverslaafd Infopunt:
Informatiebron met verhalen en tools omtrent gokverslaving en preventie van kansspelverslaving.

De bovengenoemde instanties en websites dienen als bronnen ter bescherming en preventie van gokverslaving en bieden gezamenlijk een breed scala aan diensten, van zelfhulpgroepen tot professionele therapie en online hulpmiddelen, met toewijding aan het helpen en ondersteunen van mensen die worstelen met gokproblemen.

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.

Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen