WeddenopEK.nl

Speel bewust

Bij WeddenopEK.nl hechten we groot belang aan verantwoord gokken. Terwijl we met veel interesse kijken naar de underdogs en de aantrekkelijke quoteringen die ze krijgen bij de bookmakers dit EK, willen we onze bezoekers ook herinneren aan het belang van verantwoord gokken. Hier zijn enkele richtlijnen die we aanbevelen:

  1. Zet alleen in wat je kunt missen: Gokken moet gezien worden als een vorm van entertainment, niet als een manier om geld te verdienen.
  2. Houd je gokgedrag in de gaten: Wees je bewust van hoeveel tijd en geld je besteedt aan gokken en grijp in als het uit de hand loopt.
  3. Maak gebruik van zelfuitsluiting en limieten: Stel limieten in voor je inzetten en verliezen en maak gebruik van zelfuitsluitingsmogelijkheden als je merkt dat gokken een probleem wordt.
  4. Zoek hulp bij problematisch gokgedrag: Er zijn veel organisaties die ondersteuning en hulp bieden aan mensen met gokproblemen.

Bij WeddenopEK.nl willen we dat onze bezoekers genieten van het wedden op het EK 2024, maar het is essentieel om dit op een veilige en verantwoorde manier te doen. Laat het inderdaad bij een spelletje blijven en zorg ervoor dat het leuk blijft voor iedereen.

Heb je hulp nodig, of wil je meer informatie over het ontstaan of voorkomen van een gokverslaving, zijn er verschillende instanties die je hulp kunnen bieden. Bekijk een betrouwbare lijst van goed aangeschreven en gekwalificeerde organisaties hieronder:

Heb je hulp nodig?

Voor mensen die hulp zoeken met betrekking tot gokproblemen, kunnen de volgende vier instanties nuttige ondersteuning en advies bieden. Het is belangrijk om toegang te hebben tot betrouwbare bronnen voor hulp en begeleiding:

  1. Anonieme Gokkers (Gamblers Anonymous): Een gemeenschap van mannen en vrouwen die hun ervaring, kracht en hoop met elkaar delen om hun gemeenschappelijke probleem op te lossen en anderen te helpen herstellen van een gokverslaving. Bekijk hier de website.
  2. Stichting AGOG Nederland (Anonieme Gokkers Omgeving Gokkers): AGOG is een zelfhulpgroep voor mensen die problemen hebben door gokken, en voor hun naasten. AGOG organiseert wekelijkse bijeenkomsten op verschillende plaatsen in Nederland. Lees hier meer op de website van AGOG.
  3. Jellinek: Een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in preventie, behandeling en nazorg bij verslavingen, inclusief gokverslaving. Jellinek biedt ook online zelftests en zelfhulpmodules. Bekijk hier de veelzijdige website met hulp en tips voor het voorkomen van een eventuele verslaving.
  4. Centrum voor Verantwoord Spelen: Richt zich op het voorkomen en verminderen van gokproblemen. Ze bieden informatie, preventietools en ondersteuning voor zowel spelers als hun omgeving. Bezoek hier de website van deze organisatie en bekijk alle informatie.
  5. Gokverslaafd.info is een toegewijde online bron voor individuen die zelfstandig hun gokproblemen willen aanpakken, maar tegen obstakels aanlopen. De site biedt praktische tips en adviezen voor wie streeft naar zelfstandige beëindiging van hun gokgewoonten. Voor uitgebreide informatie en ondersteuning, bezoek Gokverslaafd.info.

Deze organisaties en sites bieden een scala aan diensten, van zelfhulpgroepen tot professionele therapie en online hulpmiddelen, en zijn toegewijd aan het ondersteunen van mensen die worstelen met gokproblemen.

Highlight option

Binnenkort vind u hier een brede uiteenzetting van informatie over het EK 2024 en weddenschappen plaatsen.

Advertisement

Small ads

Coming soon!

Hier komt binnenkort nieuwe content voor Wedden op EK

Wedden op EURO 2024