PROMOTIE

Selectie Nederland

Vind hier alle 26 spelers die zijn geselecteerd door Ronald Koeman voor het EK 2024. Deze Oranje-spelers zullen onderdeel uitmaken van de Nederlands Elftal selectie op het EK 2024.

De Oranjeleeuwen op EK 2024!

Definitieve selectie Nederlands Elftal

De Oranje-selectie van het Nederlands Elftal voor deelname aan het EK 2024 in Duitsland is bekend. Bondscoach Ronald Koeman heeft  zorgvuldig de definitieve selectie van in totaal 26 spelers samengesteld voor het EK 2024, dat op vrijdag 14 juni van start zal gaan en tot 14 juli precies een maandlang vrijwel zeker garant zal staan voor topvoetbal op het aller hoogste niveau. Bij de definitieve selectie van het Nederlands Elftal zijn enkele opvallende namen van spelers die ertussenuit springen. Bekijk de volledige spelers lijst hieronder.

Deze 26 spelers zijn geselecteerd

 1. Justin Bijlow (Feyenoord): Als getalenteerde doelman van Feyenoord staat Bijlow bekend om zijn uitstekende reflexen en rust aan de bal. Op jonge leeftijd heeft hij al laten zien dat hij een betrouwbare laatste man is voor zijn team. Zijn atletisch vermogen en leiderschap maken hem een waardevolle toevoeging aan het Nederlands elftal.
 2. Mark Flekken (Brentford): Flekken heeft zich bewezen als een betrouwbare keeper bij Brentford, met indrukwekkende reflexen en een goede timing bij het uitkomen. Hij is een echte teamspeler en staat bekend om zijn kalmte onder druk. Met zijn ervaring en vastberadenheid kan hij een belangrijke rol spelen voor Nederland tijdens het EK 2024.
 3. Bart Verbruggen (Brighton & Hove Albion): Als jong talent bij Brighton & Hove Albion staat Verbruggen bekend om zijn potentieel en toewijding. Hij heeft een uitstekende mentaliteit en werkt hard om zijn vaardigheden te verbeteren. Zijn snelle reflexen en goede positionering maken hem een veelbelovende keeper voor de toekomst van het Nederlandse voetbal.
 4. Nathan Aké (Manchester City): Aké is een ervaren verdediger die zijn sporen heeft verdiend bij topclubs als Manchester City. Hij staat bekend om zijn leiderschap en organisatorische vaardigheden achterin. Met zijn snelheid, kracht en technische bekwaamheid is hij een betrouwbare verdediger die zowel verdedigend als aanvallend van waarde kan zijn voor het team.
 5. Daley Blind (Girona FC): Blind is een veelzijdige verdediger met een scherp inzicht en uitstekende positionering. Hij staat bekend om zijn precisiepassing en vermogen om het spel te lezen. Blind heeft een schat aan ervaring op het hoogste niveau en brengt rust en stabiliteit in de verdediging van het Nederlands elftal.
 6. Virgil van Dijk (Liverpool): Van Dijk is een van de beste verdedigers ter wereld, bekend om zijn kracht, leiderschap en lezing van het spel. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst bij Liverpool en wordt beschouwd als een van de steunpilaren van het Nederlands elftal. Met zijn aanwezigheid achterin straalt hij vertrouwen uit en is hij een bedreiging voor elke tegenstander.
 7. Denzel Dumfries (Inter): Dumfries staat bekend om zijn kracht, snelheid en offensieve bijdrage vanaf de rechterflank. Hij heeft een goede voorzet en is gevaarlijk in de aanval. Zijn dynamiek en energie maken hem een waardevolle speler voor het Nederlands elftal, zowel in verdedigend opzicht als bij het ondersteunen van de aanval.
 8. Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen): Frimpong is een jonge en getalenteerde rechtsback met een sterke dribbel en snelheid. Hij staat bekend om zijn aanvallende impulsen en vermogen om gevaar te stichten vanaf de flank. Met zijn potentieel en honger om te slagen, kan hij een revelatie zijn voor Nederland tijdens het EK 2024.
 9. Lutsharel Geertruida (Feyenoord): Geertruida is een veelbelovende verdediger met een sterke fysiek en goede tackles. Hij heeft zich snel ontwikkeld bij Feyenoord en staat bekend om zijn betrouwbaarheid achterin. Met zijn potentieel en doorzettingsvermogen kan hij een belangrijke rol spelen in de verdediging van het Nederlands elftal.
 10. Matthijs de Ligt (Bayern München): De Ligt is een jonge en getalenteerde verdediger met een indrukwekkende fysiek en leiderschap op het veld. Hij staat bekend om zijn timing bij tackles en zijn vermogen om gevaar te voorkomen. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn potentieel kan hij een cruciale speler zijn voor Nederland tijdens het EK 2024.
 11. Micky van de Ven (Tottenham Hotspur): Van de Ven is een opkomende verdediger met veel potentieel en een goede balcontrole. Hij staat bekend om zijn rust aan de bal en zijn vermogen om het spel van achteruit op te bouwen. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid kan hij een belangrijke rol spelen in de toekomst van het Nederlands elftal.
 12. Stefan de Vrij (Inter): De Vrij is een ervaren verdediger met een uitstekend inzicht in het spel en een sterke tackle. Hij staat bekend om zijn leiderschap en organisatorische vaardigheden achterin. Met zijn ervaring en kalmte onder druk kan hij een belangrijke rol spelen voor Nederland tijdens het EK 2024.
 13. Ryan Gravenberch (Liverpool): Gravenberch is een getalenteerde middenvelder met een uitstekend inzicht en technische bekwaamheid. Hij staat bekend om zijn vermogen om het spel te verdelen en kansen te creëren voor zijn teamgenoten. Met zijn jeugdige energie en creativiteit kan hij een cruciale rol spelen in het middenveld van het Nederlands elftal.
 14. Frenkie de Jong (Barcelona): De Jong is een dynamische middenvelder met een uitstekende techniek en visie op het spel. Hij staat bekend om zijn vermogen om het tempo van de wedstrijd te dicteren en kansen te creëren voor zijn team. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn vermogen om het verschil te maken in grote wedstrijden, is hij een belangrijke speler voor Nederland tijdens het EK 2024.
 15. Teun Koopmeiners (Atalanta): Koopmeiners is een veelzijdige middenvelder met een uitstekend bereik van passes en een krachtig schot van afstand. Hij staat bekend om zijn leiderschap en vermogen om het spel te lezen. Met zijn ervaring en rust aan de bal kan hij een belangrijke rol spelen in het middenveld van het Nederlands elftal.
 16. Tijjani Reijnders (AC Milan): Reijnders is een opkomend talent met een goede techniek en passing. Hij staat bekend om zijn creativiteit en vermogen om kansen te creëren voor zijn teamgenoten. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het middenveld van het Nederlands elftal.
 17. Jerdy Schouten (PSV): Schouten is een dynamische middenvelder met een uitstekende balans tussen verdedigen en aanvallen. Hij staat bekend om zijn harde werk en vermogen om de bal te veroveren op het middenveld. Met zijn energie en doorzettingsvermogen kan hij een belangrijke rol spelen in de opbouw van het spel voor Nederland tijdens het EK 2024.
 18. Joey Veerman (PSV): Veerman is een creatieve middenvelder met een uitstekende techniek en visie op het spel. Hij staat bekend om zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn teamgenoten en beslissende passes te geven. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid kan hij een belangrijke rol spelen in het middenveld van het Nederlands elftal.
 19. Georginio Wijnaldum (Al Ettifaq): Wijnaldum is een ervaren middenvelder met een uitstekend inzicht en vermogen om het spel te lezen. Hij staat bekend om zijn leiderschap en vermogen om het team aan te sturen op het middenveld. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn vermogen om beslissende momenten te creëren, is hij een belangrijke speler voor Nederland tijdens het EK 2024.
 20. Steven Bergwijn (Ajax): Bergwijn is een dynamische aanvaller met een uitstekende dribbel en snelheid. Hij staat bekend om zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn teamgenoten en beslissende acties te maken in de aanval. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid kan hij een belangrijke rol spelen in het Nederlands elftal.
 21. Brian Brobbey (Ajax): Brobbey is een jonge aanvaller met veel potentieel en een neusje voor goals. Hij staat bekend om zijn kracht en afwerkingsvermogen in de zestienmeter. Met zijn jeugdige energie en doelgerichtheid kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan de aanval van het Nederlands elftal.
 22. Memphis Depay (Atlético): Depay is een ervaren aanvaller met een uitstekende techniek en dribbel. Hij staat bekend om zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn teamgenoten en beslissende goals te maken in belangrijke wedstrijden. Met zijn ervaring op het hoogste niveau en zijn vermogen om het verschil te maken in de aanval, is hij een belangrijke speler voor Nederland tijdens het EK 2024.
 23. Cody Gakpo (Liverpool): Gakpo is een getalenteerde aanvaller met een uitstekende dribbel en snelheid. Hij staat bekend om zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn teamgenoten en beslissende acties te maken in de aanval. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid kan hij een belangrijke rol spelen in de aanval van het Nederlands elftal.
 24. Donyell Malen (Borussia Dortmund): Malen is een explosieve aanvaller met een neusje voor goals. Hij staat bekend om zijn snelheid en afwerkingsvermogen voor het doel. Met zijn jeugdige energie en doelgerichtheid kan hij een belangrijke rol spelen in de aanval van het Nederlands elftal.
 25. Xavi Simons (RB Leipzig): Simons is een jonge en getalenteerde aanvaller met een uitstekende techniek en visie op het spel. Hij staat bekend om zijn vermogen om kansen te creëren voor zijn teamgenoten en beslissende goals te maken. Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid kan hij een belangrijke rol spelen in de aanval van het Nederlands elftal.
 26. Wout Weghorst (TSG Hoffenheim): Weghorst is een krachtige aanvaller met een scherp neusje voor het maken van goals. Hij staat bekend om zijn fysieke spel en afwerkingsvermogen in de zestienmeter. Met zijn ervaring en vastberadenheid kan Weghorst tijdens het EK 2024 voetbal zeker een belangrijke rol spelen in de aanval van het Nederlands elftal gaan vervullen.

Selectie Nederlands Elftal een mix van ervaring en jong-talent

De Nederlands Elftal selectie voor het EK 2024 bestaat uit een evenwichtige mix van ervaren krachten, als vertrouwde Oranje-spelers zoals Virgil van Dijk, Memphis Depay, Frenkie de Jong en Nathan Aké, die samen als sterkhouders de kern van het Nederlands Elftal moeten gaan vormen tijdens het EK 2024.

Met een sterke selectie onder leiding van Ronald Koeman is Nederland klaar om een serieuze gooi te doen naar de Europese titel. Fans hopen op een succesvolle campagne die de gloriedagen van het Nederlandse voetbal doet herleven en het land trots maakt. Met spelers als Memphis Depay, Frenkie de Jong en Virgil van Dijk in de gelederen, zijn de verwachtingen hooggespannen.

WAT IS JOUW EK VOORSPELLING?

Wint Nederland onder Koeman het EK 2024?

Laden ... Laden …

Beste EK bookmakers


ADVERTENTIE
BetMGM bannerVerantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen