WeddenopEK.nl
Zwitserland

Zwitserland

Zwitserland op het EK 2024:

  • Zwitserland neemt voor de zesde keer deel aan het UEFA Europees Kampioenschap en voor de derde keer op rij. Ze hebben zich ook voor het eerst gekwalificeerd voor zes opeenvolgende grote internationale toernooien.
  • Zwitserland en Frankrijk zijn de enige Europese teams die de knock-outfase hebben bereikt op de laatste vijf grote internationale toernooien (WK en EK).
  • Zwitserland werd tijdens hun eerste drie EK-deelnames uitgeschakeld in de groepsfase. Maar tijdens hun laatste twee optredens bereikten ze respectievelijk de achtste finales en de kwartfinales.
  • Afgezien van strafschoppenreeksen, hebben ze slechts drie van hun achttien EK-wedstrijden gewonnen, met zes gelijke spelen en negen verliespartijen.
  • Om zich te kwalificeren voor Euro 2024 behaalden ze 17 punten (4 keer winst, 5 keer gelijkspel, 1 keer verlies). Ze scoorden in totaal 22 doelpunten, het hoogste aantal in een EK-kwalificatiecampagne sinds 2016.
  • Xherdan Shaqiri was betrokken bij 46% van de doelpunten van Zwitserland op grote toernooien in de afgelopen tien jaar, met 9 goals en 4 assists.
  • De huidige bondscoach Murat Yakin heeft het team naar de achtste finales van het WK 2022 geleid en wil met zijn ervaring als voormalig speler het Zwitserse team verder brengen op het EK 2024.

Zwitserland hoopt op succes op het EK 2024 met een sterke ploeg en een positieve vooruitzicht. Hoewel ze nog nooit verder zijn gekomen dan de kwartfinales op een groot toernooi, tonen ze stabiliteit en vastberadenheid. Met een notering van x.xx om het EK te winnen, is Zwitserland een aantrekkelijke optie voor gokkers die een kans willen wagen op een mogelijke verrassing. Bezoek VoetbalGokken.nl voor de laatste 67.00-quoteringen en om uw voorspellingen te plaatsen op het succes van Zwitserland op het toernooi.

Placeholder Banner
Placeholder VG

Highlight option

Binnenkort vind u hier een brede uiteenzetting van informatie over het EK 2024 en weddenschappen plaatsen.

Advertisement

Small ads

Coming soon!

Hier komt binnenkort nieuwe content voor Wedden op EK

Wedden op EURO 2024