WeddenopEK.nl
Groepsfase

Groepsfase

Groep A:

Als eerste kijken we naar groep A, waar gastland Duitsland als de grote favoriet moet worden beschouwd. Duitsland blijft toch een ongeëvenaarde talentvolle aanwezigheid en met al hun ervaring lijken ze de groep te domineren. Naar verwachting zal Duitsland de toppositie innemen. Heeft de wisseling van een nieuwe Duitse Bondscoach, namelijk Julian Nagelsmann, dan misschien toch nog effect? Wij denken van niet.

De strijd om de tweede positie lijkt te gaan tussen Zwitserland en Hongarije. Waarbij we Zwitserland, met een sterke keeper en solide middenveld, toch echt voorsprong geeft ten opzichte van de andere teams in de groep. Hongarije kan echter wél voor een verrassing zorgen, vooral als ze hun beste vorm vinden. Hongarije kwam namelijk een paar keer verassend uit de hoek in de kwalificaties van het EK afgelopen periode. Niet onderschatten dus! Helaas lijkt Schotland in deze groep het onderspit te delven en zien we deze op de te verwachte vierde plek van Groep A eindigen.

Groep B:

In groep B zien we dat Spanje de boventoon voert. Met hun jonge getalenteerde spelers verwachten we dat Spanje de groep zal domineren en als eerste zal eindigen. Gezien de kwaliteit van de teams verwachten we een intense strijd tussen Kroatië en Italië om de tweede positie. Beide teams hebben bewezen in staat te zijn om grote wedstrijden te winnen en zijn bekend met toernooivoetbal. Het wordt een spannende strijd tussen Kroatië en Italië, maar onze voorspelling is dat Kroatië uiteindelijk als tweede uit de bus zal komen.

Groep C:

In groep C zijn alle ogen gericht op Engeland. Met hun voetbaltalent en recente successen op internationaal niveau, wordt Engeland zeker gezien als de grote favoriet om groep C te winnen. We voorspellen bij WeddenopEK.nl dat Engeland als eerste zal eindigen. De strijd om de tweede positie zal hoogstwaarschijnlijk gaan tussen Denemarken en Servië. Beide teams hebben hun eigen sterke punten en zijn in staat om goed resultaat te behalen. Hoewel Servië potentieel kan verrassen, verwachten we dat Denemarken uiteindelijk de tweede positie zal veroveren.

Groep D:

Groep D wordt gekenmerkt door een intense concurrentie tussen drie sterke teams: Nederland, Oostenrijk en Frankrijk. Ondanks dat het een zware groep is, is het waarschijnlijk dat Nederland als eerste zal eindigen. Met hun jonge, getalenteerde spelers hebben ze de potentie om de groep te domineren. De strijd om de tweede positie zal naar verwachting gaan tussen Oostenrijk en Frankrijk. Frankrijk heeft echter een klein voordeel vanwege de aanwezigheid van superster Kylian Mbappé. Hoewel Oostenrijk zeker een taaie tegenstander zal zijn, voorspellen we dat Frankrijk de tweede positie in deze groep zal veroveren.

Groep E:

België wordt algemeen beschouwd als het sterkste team in groep E. Met hun ervaren spelers en uitstekende middenveld hebben ze de potentie om de groep te domineren. We voorspellen dat België als eerste zal eindigen. De strijd om de tweede positie wordt ingewikkelder, omdat zowel Slowakije als Roemenië vergelijkbare sterke punten hebben. Beide teams hebben echter hun eigen uitdagingen en tekortkomingen. We verwachten echter dat Slowakije uiteindelijk de tweede positie zal veroveren op basis van hun verdedigende sterkte.

Groep F:

Tot slot kijken we naar groep F, waar Portugal de grote favoriet is. Met Cristiano Ronaldo in hun gelederen en de drang om te presteren, verwachten we dat Portugal als eerste zal eindigen in groep F. De strijd om de tweede positie lijkt te gaan tussen Turkije en Tsjechië. Beide teams hebben hun eigen sterke punten, maar Turkije lijkt een licht voordeel te hebben vanwege hun recente progressie. We voorspellen dat Turkije als tweede zal eindigen in deze groep.

Placeholder Banner
Placeholder VG

Highlight option

Binnenkort vind u hier een brede uiteenzetting van informatie over het EK 2024 en weddenschappen plaatsen.

Advertisement

Small ads

Coming soon!

Hier komt binnenkort nieuwe content voor Wedden op EK

Wedden op EURO 2024