Welke odds waren gouden kansen met Nederland – Turkije en welke niet?

Nederland - Turkije

Nederland is door naar de halve finale van het EK 2024! Na een spannende kwartfinale tussen Nederland en Turkije, waarbij Nederland met 2-1 als winnaar uit de bus kwam, kijken we bij WeddenopEK.nl met een terugblik nog eens terug naar alle odds, door te analyseren welke weddenschappen de beste uitbetalingen hebben opgeleverd en hoe je als speler succesvol had kunnen inzetten met wedden op Nederland – Turkije.

Wedstrijdverloop en impact op odds

Nederland begon moeizaam aan de wedstrijd, wat aanvankelijk de live odds in het voordeel van Turkije en een gelijkspel beïnvloedde. Het kantelpunt kwam echter met de invalbeurt van Wout Weghorst, wat leidde tot een verandering in het momentum en uiteindelijk de overwinning voor Oranje.

Succesvolle weddenschappen Nederland – Turkije

 1. Inzet op Nederland als Winnaar (1.62 bij Toto) Hoewel Nederland aanvankelijk worstelde, was de inzet op Nederland als winnaar voorafgaand aan de wedstrijd een verstandige keuze. De hoogste odds van 1.62 bij Toto leverden een goede uitbetaling op.

  Voorbeeld:
  Inzet: €100 op Nederland
  Uitbetaling: €100 x 1.62 = €162
  Winst: €62 ✅
 2. Live Wedden op Nederland na de Gelijkmaker Na de gelijkmaker van Stefan de Vrij veranderden de live odds aanzienlijk. Dit was het ideale moment om in te zetten op een overwinning voor Nederland, aangezien de odds waarschijnlijk tijdelijk gestegen waren door de eerdere achterstand.

  Voorbeeld:
  Inzet: €100 live na gelijkmaker (odds van 2.00)
  Uitbetaling: €100 x 2.00 = €200
  Winst: €100 ✅
 3. Beide Teams Scoren (BTTS) Gegeven de uiteindelijke score van 2-1, zou een weddenschap op beide teams scoren (BTTS) ook succesvol zijn geweest. De odds voor BTTS waren waarschijnlijk gunstig gezien de aanvankelijke defensieve instelling van beide teams.

  Voorbeeld:
  Inzet: €100 op BTTS
  Uitbetaling: €100 x 1.80 = €180
  Winst: €80 ✅

Minder succesvolle weddenschappen

 1. Inzet op gelijkspel (4.20 bij Circus.nl) Hoewel een gelijkspel lange tijd een plausibele uitkomst leek, vooral tijdens de eerste helft en het begin van de tweede helft, zou een inzet op een gelijkspel uiteindelijk verlies hebben opgeleverd.

  Voorbeeld:
  Inzet: €100 op gelijkspel
  Verlies: €100 ✖️
 2. Inzet op Turkije als Winnaar (6.40 bij LeoVegas) Een inzet op Turkije als winnaar had de hoogste odds en daarmee het potentieel voor de grootste winst. Echter, gezien de uiteindelijke overwinning van Nederland, zou deze weddenschap niet succesvol zijn geweest.

  Voorbeeld:
  Inzet: €100 op Turkije
  Verlies: €100 ✖️

Specifieke spelerweddenschappen

 1. Wout Weghorst als Scorer

  Hoewel Weghorst zelf niet scoorde, was zijn impact op het spel significant. Inzetten op Weghorst als scorer zou deze keer niet succesvol zijn geweest, maar zijn prestatie suggereert potentie voor toekomstige wedstrijden.

  Voorbeeld:
  Inzet: €50 op Weghorst als scorer
  Verlies: €50 ✖️
 2. Stefan de Vrij als Scorer
  Een gedurfde maar succesvolle weddenschap zou zijn geweest om in te zetten op Stefan de Vrij als scorer, gezien zijn belangrijke gelijkmaker. Wedden op speler Stefan de Vrij als doelpuntenmaker tegen Turkije had je hoge odds opgeleverd van maar liefst 31.00 en had daarmee flinke knaken opgeleverd.

  Voorbeeld:
  Inzet: €20 op De Vrij als scorer (odds van 31.00)
  Uitbetaling: €20 x 31.00 = €620
  Winst: €600 ✅
 3. Cody Gakpo doelpuntenmaker

  Het tweede doelpunt bij Oranje kwam vanuit Cody Gakpo en had 5.00 keer je inzet opgeleverd. Al is nog niet volledig zeker of deze weddenschap als gewonnen kan worden beschouwd. Het is kort na de wedstrijd namelijk nog niet bekend of Cody Gakpo het tweede doelpunt uiteindelijk ook krijgt toegewezen door samenkomst met Turkse speler die mogelijk ook contact maakte met de bal.

  Voorbeeld:
  Inzet: €20 op De Vrij als scorer (odds van 5.00)
  Uitbetaling: €20 x 5.00 = €100
  Winst: €80 ✅

Meer uitkomsten van gewonnen en verloren weddenschappen met odds

Naast de bovengenoemde weddenschappen, waren er ook diverse speciale odds voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Turkije die opmerkelijke uitbetalingen boden:

Nederland – Turkije Weddenschappen en Odds

 • Jacks Special: 100x je inleg als Nederland van Turkije wint. Odds: 100.00 ✅
 • Jacks: Turkije bereikt de halve finale. Odds: 100.00 ✖️
 • Uniboost: 50x je inleg als Nederland doorgaat. Odds: 50.00 ✅
 • BetMGM Boost: 50x je inleg als Nederland wint. Odds: 50.00 ✅
 • Circus Super Odds: 50x je inleg als Nederland wint. Odds: 50.00 ✅

Weddenschap Specials voor Nederland – Turkije

 • Depay scoort & Dumfries geeft een assist: Odds: 18.75 ✖️
 • Cody Gakpo & Donyell Malen scoren allebei: Odds: 15.50 ✖️
 • Gakpo & Simons allebei meer dan 1,5 schoten op doel: Odds: 13.00 ✅
 • Depay & Gakpo allebei meer dan 0,5 schoten op doel in beide helften: Odds: 11.00 ✅
 • Guler of Calhanoglu scoort van buiten de 16: Odds: 7.50 ✖️
 • Van Dijk of Demiral scoort met een kopbal: Odds: 7.00 ✖️
 • Virgil van Dijk 1 kopbal op doel: Odds: 5.00 ✖️

1X2 Odds voor Nederland – Turkije bij bookmakers

 • Nederland wint: 1.57 ✅
 • Gelijkspel: 4.10 ✖️
 • Turkije wint: 6.10 ✖️

Goals Odds bij voor Nederland – Turkije

 • Beide teams scoren: JA: Odds: 1.78 ✅
 • Beide teams scoren: NEE: Odds: 1.92 ✖️
 • MEER dan 2,5 goals: Odds: 1.78 ✅
 • MINDER dan 2,5 goals: Odds: 2.02 ✖️

Maximale Winsten uit Wedden op Nederland – Turkije

Deze analyse laat zien dat strategisch inzetten met weddenschappen en specifieke scenario’s, aanzienlijke winsten kunnen opleveren. Ook is een analyse na afloop van de wedstrijd met een terugblik op de odds voorafgaand het gespeelde duel ook gewoon leuk om nog eens op terug te kijken en te zien waar de kansen lagen en leken te liggen en waar in potentie veel geld gewonnen had kunnen worden of juist verloren.

Inzet op Nederland als winnaar, vooral tijdens het keerpunt in de wedstrijd, en het wedden op specifieke spelers als Stefan de Vrij, zijn uitstekende voorbeelden van hoe je als speler winstgevend kunt wedden op EK-wedstrijden. Blijf altijd alert op de dynamiek van de wedstrijd en de fluctuaties in odds om je kansen op succes te maximaliseren. Onthoud dat gokken op voetbal een spelletje is en je ook altijd kunt verliezen. Houd het daarom leuk en speel verantwoord. Veel succes met al jullie weddenschappen op Nederland tegen Engeland in de Halve Finale van het EK 2024.

Win jij met Nederland – Engeland in de halve finale van het EK 2024?

Hier bij WeddenopEK.nl kijken we rijkhalzend uit naar de halve finale tussen Nederland en Engeland en belooft dit wederom een spannende wedstrijd te worden. Natuurlijk hebben wij al een vooruitblik naar de odds voor Nederland en Engeland bij de bookmakers gedaan om te kijken hoe de verhoudingen liggen.

Hieronder vind je enkele interessante odds voor deze wedstrijd. Maak gebruik van deze inzichten en zet strategisch in om je kansen te maximaliseren!

Resultaat

 • Nederland: 3,10
 • Gelijkspel: 3,05
 • Engeland: 2,51

Dubbele Kans

 • Nederland of Gelijkspel: 1,53
 • Gelijkspel of Engeland: 1,38

Beide Teams Scoren

 • Ja: 2,02
 • Nee: 1,71

Ben jij klaar om te winnen met Nederland – Engeland in de halve finale van het EK 2024? Zet nu strategisch in en profiteer van de beste odds! Vergeet niet om verantwoord te spelen en houd het altijd leuk. Veel succes!

Beste EK bookmakers


Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.

Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen