Voorbeschouwing oefenduel: Duitsland vs Nederland (26 maart 2024)

Op dinsdag staat een episch duel op het programma in Frankfurt, waar twee Europese titanen, Duitsland en Nederland, elkaar treffen voor hun laatste confrontatie voor het zomerseizoen. Deze match belooft een ware krachtmeting te worden tussen twee teams die hun vorm willen bevestigen voor het aanstaande Europees Kampioenschap. Wie wint het vriendschappelijke duel, wordt het Duitsland of weten de mannen van Oranje onder Koeman de klus te klaren? Wij analyseren de aankomende wedstrijd in dit artikel en kijken naar de beste wedopties voor wedden op Duitsland – Nederland.

Duitsland is op zoek naar eerherstel

De Duitsers, die dit zomerseizoen gastheer zijn van het EK, hebben recentelijk te maken gehad met enkele uitdagingen, wat tot bezorgdheid heeft geleid over de kansen voor Duitsland heeft op het winnen van het EK 2024 op eigen bodem bij menig heeft doen twijfelen. Maar is Duitsland wellicht ook niet met een opmars bezig en kan het misschien toch meedingen naar de titel. Met een onlangs verrassende 2-0 overwinning op Frankrijk in hun laatste wedstrijd het vertrouwen in een wederopstanding aanzienlijk vergroot en het is helemaal de vraag wat Die Deutsche Mannschaft tegen Nederland op de mat weet te brengen.

Bij de bookmakers is het vertrouwen in Duitsland groot. Zo staat Duitsland nog altijd als derde op de lijst van grootste kanshebbers op winnen van het EK 2024. Duitsland is en blijft dan ook zeker één van de voornaamste kandidaten om dit toernooi in de gaten te houden. Zeker als we de momenteel hoge quotering meenemen die voor Duitsland wordt aangeboden met 7.50 keer je inleg als Duitsland het EK 2024 wint en je dit voorspelt.

De invloed van Toni Kroos

De terugkeer van Toni Kroos bleek van onschatbare waarde te zijn, met slechts acht seconden op de klok voordat zijn invloed merkbaar werd. De doorgewinterde middenvelder maakte na vier jaar afwezigheid zijn rentree in de nationale ploeg en leverde direct de assist voor de openingsgoal van Florian Wirtz.

Nederland een geduchte tegenstander

De Nederlanders vormen een geduchte tegenstander voor elk team in Europa. Hoewel ze niet tot de topfavorieten behoren om het EK te winnen, zullen ze zeker worden beschouwd als een potentiële stoorzender. Met een overtuigende 4-0 overwinning op Schotland achter de rug en ondanks nipte nederlagen tegen Kroatië en Italië in de Nations League-finale van vorig jaar, zullen ze dit zomerseizoen met hoge verwachtingen aan de aftrap verschijnen.

Recente resultaten voor Duitsland en Nederland

Ondanks nipte nederlagen tegen sterke tegenstanders hebben de Nederlanders laten zien dat ze een geducht team zijn. Ze zullen met vertrouwen naar de wedstrijd tegen Duitsland gaan na hun recente overwinning op Schotland.

Beide teams hebben recentelijk indrukwekkende overwinningen behaald en zullen gebrand zijn op een goed resultaat in deze ontmoeting, die hun laatste is voor de zomerse transferperiode.

Als we naar alle data kijken en dit meewegen voor het duel tussen het Nederlands Elftal dat oefent tegen Duitsland, wijst vrijwel alles op een spannende wedstrijd waarin beide teams doelpunten zullen maken. Wij verwachten zelfs dat 3 doelpunten of meer goed mogelijk kan zijn in het oefenduel.

Wedden op oefenpot Duitsland – Nederland

Het vriendschappelijke oefenduel tussen Duitsland en Nederland richting het EK 2024 is natuurlijk ook een mooie pot om langzaam ook met wedden op het EK 2024 op te waren. Zijn er voor dit oefenduel ook interessante feiten of odds die eruit springen? Wij vonden zeker mooie kansen die goed in de lijn der verwachting liggen voor wedden op Duitsland – Nederland.

Totaal 3 of meer doelpunten?

Een overweging om te maken als weddenschap kan zijn door te wedden op meer dan 3.00 totaal doelpunten, gezien de recente prestaties van beide teams en de hoge quotering die hiervoor gegeven wordt.

De wedstrijd tussen Duitsland en Nederland belooft een boeiende strijd te worden tussen twee teams die hun vorm willen bevestigen voor het Europees Kampioenschap. Met een sterkere nadruk op aanvallend spel, zijn doelpunten een waarschijnlijke uitkomst van deze ontmoeting.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Beste EK bookmakers


Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.

Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen