PROMOTIE

Nederland verslaat IJsland in voorbereiding op EK met 4-0

Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal heeft in een uitverkochte Kuip laten zien dat het klaar is voor het EK. Met een klinkende 4-0 overwinning op IJsland heeft Oranje de laatste oefenwedstrijd in stijl afgesloten. Vooral de eerste interlandgoal van Xavi Simons was een hoogtepunt in een wedstrijd die het zelfvertrouwen van het team verder heeft versterkt.

Eerste helft: Simons opent de score

Vanaf het begin was het duidelijk dat IJsland zich zou beperken tot verdedigen en Oranje de ruimte zou geven om aan te vallen. Hoewel de eerste kansen nog niet direct tot doelpunten leidden, wist Nederland al snel door te breken. In de 23ste minuut vond Joey Veerman met een schitterende pass Denzel Dumfries, die de bal direct voorlegde op Xavi Simons. Simons, in zijn veertiende interland, aarzelde niet en scoorde zijn eerste doelpunt voor Oranje. Dit doelpunt was een bevrijding voor zowel de jonge middenvelder als voor het team.

PSV-duo domineert middenveld

Door het uitvallen van Teun Koopmeiners tijdens de warming-up, moest bondscoach Ronald Koeman zijn plannen aanpassen. Jerdy Schouten verving Koopmeiners en Tijjani Reijnders schoof door naar een aanvallendere rol. Samen met Joey Veerman vormde Schouten een vertrouwd PSV-middenveld, dat de controle over de wedstrijd stevig in handen hield. Memphis Depay, die centraal voorin speelde, kreeg meerdere kansen, maar slaagde er niet in om het net te vinden in de eerste helft.

Tweede helft: Oranje vergroot voorsprong

Na rust was het Virgil van Dijk die de score verdubbelde met een kopbal uit een corner, verlengd door Schouten en Nathan Aké. Ondanks een slordigheid van Reijnders die IJsland een kans gaf, bleef Nederland dominant. De IJslanders kwamen nog dichtbij een doelpunt met een schot op de paal, maar verder lieten de Oranje-verdedigers geen ruimte voor verrassingen.

Invallers maken verschil

De wissels van Koeman in de tweede helft brachten nieuwe energie in het team. Micky van de Ven, Georginio Wijnaldum en later Lutsharel Geertruida, Jeremie Frimpong, Donyell Malen en Wout Weghorst zorgden voor een impuls. Malen scoorde de derde treffer na een prachtige pass van Depay, en Weghorst maakte het af met een stijlvolle wippertje in de blessuretijd, na voorbereidend werk van Malen.

Een positieve vooruitblik naar het EK

Met de positieve resultaten in de laatste oefenwedstrijden en het vertoonde spel tegen IJsland, lijkt Oranje klaar voor het EK. De uitverkochte Kuip gaf na het laatste fluitsignaal een daverend applaus, wat de optimistische sfeer rondom het team verder versterkte. Echter, de blessures van Frenkie de Jong en de onzekerheid rondom Koopmeiners blijven zorgen baren. De komende dagen zal duidelijk worden of zij inzetbaar zijn voor de eerste wedstrijd tegen Polen in Hamburg.

Nederland heeft laten zien over voldoende diepte en kwaliteit te beschikken om een serieuze rol te spelen op het EK. De balans tussen ervaren spelers en jong talent zoals Simons biedt een veelbelovende mix voor succes. We kijken met vertrouwen uit naar de start van het toernooi.

Wedden op het EK met WeddenopEK.nl

Voor de liefhebbers van sportweddenschappen is dit het ideale moment om in te zetten op de wedstrijden van Oranje tijdens het EK. Bij WeddenopEK.nl vind je de beste tips en odds voor alle wedstrijden. Met onze diepgaande analyses en prognoses ben je altijd goed voorbereid om de juiste weddenschappen te plaatsen. Of je nu wilt wedden op de prestaties van Xavi Simons of de doelpunten van Memphis Depay, bij WeddenopEK.nl ben je aan het juiste adres.

Odds voor doelpuntenmakers

Op basis van de huidige odds is het interessant om te kijken naar de volgende speler weddenschappen:

  • Cody Gakpo: Meer dan 1.5 doelpunten (2.30), Minder dan 1.5 doelpunten (1.55)
  • Memphis Depay: Meer dan 1.5 doelpunten (1.72), Minder dan 1.5 doelpunten (2.00)

Daarnaast zijn de odds voor de speler die de meeste doelpunten voor Nederland zal scoren als volgt:

  • Memphis Depay: 4.00
  • Cody Gakpo: 6.00
  • Donyell Malen: 7.00
  • Brian Brobbey: 8.00

Deze odds bieden een goede indicatie van de verwachtingen voor het komende EK en kunnen je helpen bij het maken van weloverwogen weddenschappen.

Ga jij wedden op het Nederlands Elftal met het EK 2024?

Het is nu aan Oranje om de positieve lijn door te trekken en zich te bewijzen op het Europese podium. Met de steun van de fans en het getoonde spel in de aanloop naar het EK, kan Nederland met vertrouwen de strijd aangaan. Laten we hopen op een succesvol toernooi en veel mooie momenten voor het Nederlands elftal.

Blijf ons volgen voor de laatste updates en analyses rondom het Nederlands elftal en het EK. Voor de beste weddenschapstips en -trucs bezoek je WeddenopEK.nl.

Beste EK bookmakers
Verantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen