PROMOTIE

Dwight Lodeweges nieuwe assistent-bondscoach met EK 2024

Dwight Lodeweges

Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat het Nederlands Elftal voor het EK 2024 in Duitsland een vertrouwd gezicht terug krijgt in de technische staf. Dwight Lodeweges treedt per direct toe tot de staf als assistent-bondscoach en is een verbintenis tot en met het aanstaande toernooi, EK 2024 aangegaan. De 66-jarige Lodeweges vervangt Sipke Hulshoff, die heeft besloten te stoppen in deze functie.

Dwight Lodeweges: veel ervaring en vertrouwen

Voor de trouwe Oranjesupporters is het duidelijk dat Lodeweges zeker geen onbekende is bij Oranje. Zo diende hij al eerder als assistent onder Ronald Koeman vanaf maart 2018 tot en met het vorige EK 2020. Dat Lodeweges zich nu voegt tussen de Oranje staff is positief, want zijn terugkeer brengt een schat aan ervaring en vertrouwen mee, iets wat zeker van onschatbare waarde is in de aanloop naar het EK 2024 in Duitsland.

Nieuwe samenstelling van de technische staf

Met de toevoeging van Lodeweges ziet de technische staf er nu als volgt uit:

  • Bondscoach: Ronald Koeman
  • Assistent-bondscoaches: Erwin Koeman, Dwight Lodeweges, Michael Reiziger
  • Keeperstrainers: Patrick Lodewijks, Khalid Benlahsen

Deze sterke samenstelling is met nog maar een kleine maand te gaan, zo goed als klaar om het Nederlands Elftal te begeleiden naar succes tijdens het komende Europees kampioenschap in Duitsland, wat van start zal gaan op 14 juni aanstaande.

Vooruitblik op UEFA EURO 2024

Met een mix van ervaring en nieuwe energie in de technische staf, bereidt het Nederlands Elftal zich voor op een uitdagende maar veelbelovende campagne tijdens EURO 2024. Fans en wedden op EK-liefhebbers kunnen zich verheugen op spannende tijden en wellicht enkele verrassende wendingen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en wedtips rondom het EK 2024 op weddenopek.nl. Volg het laatste nieuws, analyses en meer om geen enkele kans te missen!

De mannen van Vandaag Inside denken overigens minder positief over het nieuws van Lodeweges met het toetreden tot de staff. Bekijk hieronder de video waarin hun voorkeur wordt besproken:

Beste EK bookmakers
Verantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen