PROMOTIE

Deze Top 10 Groepswedstrijden op het EK 2024 wil je NIET missen!

volgen live EK voetbalwedstrijd

Het EK 2024 belooft een spectaculair toernooi te worden met tal van spannende wedstrijden al in de groepsfase. We hebben een lijst samengesteld van de top 10 groepswedstrijden die je absoluut niet wilt missen. Deze wedstrijden zijn geselecteerd op basis van de kwaliteit van de teams, historische rivaliteiten en natuurlijk de betrokkenheid van Nederland, waardoor ze extra interessant zijn voor Nederlandse fans.

Vrijdag, 14 juni 2024

 1. Duitsland vs. Schotland (21:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Het gastland Duitsland opent het toernooi tegen Schotland, wat zorgt voor een geweldige sfeer en een spannende start van het EK 2024.

Zaterdag, 15 juni 2024

 1. Italië vs. Albanië (21:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Italië, altijd een sterke kandidaat, neemt het op tegen het verrassende Albanië. Een wedstrijd vol passie en strijd.

Zondag, 16 juni 2024

 1. Polen vs. Nederland (15:00)
  • Waarom deze wedstrijd? De eerste wedstrijd voor Oranje in het toernooi. Alle ogen zullen gericht zijn op Nederland om te zien hoe ze aan hun EK-campagne beginnen tegen een sterk Polen.
 2. Servië vs. Engeland (21:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Engeland, een van de favorieten, neemt het op tegen een gedreven Servië. Altijd een wedstrijd om naar uit te kijken vanwege de intensiteit en het hoge niveau.

Maandag, 17 juni 2024

 1. Oostenrijk vs. Frankrijk (21:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Frankrijk, de regerende wereldkampioen, tegen een sterk Oostenrijk. Een krachtmeting die veel zal vertellen over de vorm van beide teams.

Dinsdag, 18 juni 2024

 1. Portugal vs. Tsjechië (21:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Portugal, met hun sterren, neemt het op tegen een altijd gevaarlijk Tsjechië. Een wedstrijd met veel aanvallend talent en doelpunten.

Donderdag, 20 juni 2024

 1. Denemarken vs. Engeland (18:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Een herhaling van de halve finale van het vorige EK. Denemarken en Engeland hebben een recente geschiedenis van spannende duels.
 2. Spanje vs. Italië (21:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Twee van de grootste voetbalnaties ter wereld ontmoeten elkaar in de groepsfase. Dit duel belooft vuurwerk en hoogstaand voetbal.

Vrijdag, 21 juni 2024

 1. Nederland vs. Frankrijk (21:00)
  • Waarom deze wedstrijd? Oranje neemt het op tegen de wereldkampioen Frankrijk. Een cruciale wedstrijd voor Nederland om hun ambities waar te maken.

Dinsdag, 25 juni 2024

 1. Nederland vs. Oostenrijk (18:00)
  • Waarom deze wedstrijd? De laatste groepswedstrijd voor Nederland. Deze wedstrijd kan beslissend zijn voor de kwalificatie naar de knock-out fase.

Waarom deze groepswedstrijden de aandacht verdienen

De bovenstaande Top 10 Groepswedstrijden zijn niet zomaar alleen wedstrijden op het EK, maar wij denken ook het hoogtepunt van de groepsfase op het EK 2024 . Met grote namen zoals Duitsland, Engeland, Frankrijk en natuurlijk Nederland, trekken deze duels veel aandacht van fans en media wereldwijd. Voor Nederlandse supporters zijn de wedstrijden van Oranje tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk absolute must-sees.

Het volgen van deze wedstrijden biedt een geweldige kans om te genieten van topvoetbal en spannende momenten. Wil je helemaal de spanning tot een ultiem hoogtepunt brengen, maakt een weddenschap op één van deze bovengenoemde wedstrijden het natuurlijk helemaal af.

Bezoek regelmatig onze website voor updates, analyses en tips over deze en andere EK 2024 wedstrijden. Zo volg je o.a. voorbeschouwingen van alle top EK-wedstrijden op WeddenopEK.nl en profiteer je gedurende het toernooi van de scherpste deal rondom het EK 2024 voetbal. Vergeet dus niet om te profiteren van de exclusieve weddeals voor dit toernooi die bij verschillende Nederlandse bookmakers beschikbaar zijn.

Beste EK bookmakers
Verantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen