PROMOTIE

BetMGM: 30% Profit Boost bij wedden op je EK favorieten

BetMGM 30% Profit Boost

Bij WeddenopEK.nl houden we je op de hoogte van de beste bonussen en promoties tijdens het EK 2024. We zijn enthousiast om een exclusieve aanbieding van BetMGM met je te delen die je weddenschappen op het EK nog winstgevender maakt. BetMGM pakt namelijk flink uit voor wie wilt wedden op het EK 2024 voetbal in de groepsfase. Maak je klaar voor een spannende 30% Profit Boost bij het wedden op jouw EK favorieten!

30% Profit Boost bij BetMGM

Wil jij je winstkansen verhogen tijdens het EK 2024? BetMGM biedt een fantastische 30% Profit Boost aan voor weddenschappen op de EK winnaar en de topscorer. Dit is jouw kans om extra te profiteren van je voetbalvoorspellingen!

Hoe werkt het?

Week 1: Wedden op de EK winnaar Van 3 juni tot en met 9 juni 2024 krijg je een 30% Profit Boost wanneer je inzet op de winnaar van het EK. Plaats een outright weddenschap van €10-€20 op het team dat volgens jou de kampioen wordt.

Week 2: Wedden op de topscorer Van 10 juni tot en met 16 juni 2024 kun je genieten van een 30% Profit Boost bij het wedden op de topscorer van het EK. Zet €10-€20 in op de speler waarvan jij denkt dat hij de meeste doelpunten maakt.

Met deze Profit Boost kun je tot wel €200 extra verdienen als jouw weddenschap een winnende is!

Hoe claim je de Profit Boost?

  1. Open een account bij BetMGM: Als je nog geen account hebt, meld je dan aan.
  2. Meld je aan voor de promotie: Ga naar de ‘Mijn Aanbiedingen’ pagina en claim de Profit Boost.
  3. Plaats je weddenschap: Zet van 3 t/m 9 juni €10-€20 in op een outright weddenschap op de winnaar van het EK en van 10 t/m 16 juni €10-€20 op de topscorer.
  4. Verdien 30% extra winst: Als jouw weddenschap wint, ontvang je 30% extra winst bovenop je reguliere uitbetaling.

Belangrijke data en voorwaarden

  • De 30% Profit Boost promotie loopt van 3 juni (00:01) tot en met 16 juni (15:00 uur) 2024.
  • Aanmeldingen buiten de promotieperiode worden niet geaccepteerd.

Bij WeddenopEK.nl zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en promoties. Mis deze unieke kans niet om je winsten te maximaliseren tijdens het EK 2024. Volg je voorgevoel en plaats je weddenschappen met een 30% Profit Boost bij BetMGM!

Houd onze website in de gaten voor meer exclusieve bonussen en tips gedurende het hele toernooi. Veel succes en veel plezier met wedden op het EK 2024!

Beste EK bookmakers
Verantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen