PROMOTIE

Hanteren van 24+ beleid

Beleid voor Jongvolwassenen

WeddenopEK.nl is exclusief voor volwassen gokliefhebbers en richt zich specifiek op een doelgroep van 24 jaar en ouder. Bezoekers onder de 24 jaar vallen in de categorie ‘jongvolwassenen’ en lopen een verhoogd risico op gokverslaving. Om deze reden is er vanuit de overheid regelgeving opgesteld. Wij richten ons volledig op een bezoekersdoelgroep van volwassen gokliefhebbers met een leeftijd vanaf 24 jaar en ouder. Onze website is ontworpen om een veilige en verantwoorde gokervaring te bieden aan een volwassen publiek en tegelijkertijd te voldoen aan wet- en regelgeving. Hierdoor beschermen we kwetsbare groepen, zoals jongvolwassenen tussen 18 en 23 jaar, zoveel mogelijk.

Leeftijdsbeperking en toegang

Toegangsbeperking voor minderjarigen:

Deze online bestemming is uitsluitend bedoeld voor individuen vanaf 24 jaar oud. Personen onder deze leeftijdsgrens worden vriendelijk doch strikt niet toegelaten tot onze website. Het naleven van deze beperking is van essentieel belang, gezien de aard van de inhoud die hier wordt gepresenteerd.

Bescherming van minderjarigen:

Het delen van de inhoud van deze website met minderjarigen is ten strengste verboden. Wij streven ernaar om een veilige en geschikte online omgeving te handhaven, en het delen van onze inhoud met minderjarigen zou hiermee in strijd zijn. Als zodanig verzoeken wij alle gebruikers om de inhoud van deze website vertrouwelijk te houden en niet te delen met personen onder de aangegeven leeftijdsgrens.

Disclaimer betreffende advertentielinks:

Het is van cruciaal belang om op te merken dat onze website advertentielinks kan bevatten. Deze links kunnen leiden naar externe bronnen en diensten. Wees u ervan bewust dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud of de praktijken van deze externe sites. Gebruikers worden aangemoedigd om hun eigen onderzoek te doen en zich bewust te zijn van eventuele risico’s voordat zij op externe links klikken.

Onafhankelijkheid en relatie met officiële instanties:

Wij zijn een volledig onafhankelijke entiteit en hebben geen enkele officiële relatie met UEFA of andere organisaties. Hoewel we streven naar een hoog niveau van nauwkeurigheid en relevantie in onze inhoud, moeten gebruikers begrijpen dat onze standpunten en meningen uitsluitend die van ons zijn en niet die van externe organisaties waarnaar mogelijk wordt verwezen.

Copyright en attributie:

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van deze website valt onder het copyright van de website eigenaren en is uitsluitend bedoelt voor haar eigen websites en het voorzien van informatie. Het gebruik, de reproductie of de distributie van de inhoud zonder uitdrukkelijke toestemming is verboden.

Aangedreven door VGN:

Deze website wordt aangedreven door VGN. We zijn dankbaar voor hun technologische ondersteuning bij het mogelijk maken van onze online aanwezigheid.
Dank u voor uw begrip en naleving van deze richtlijnen.Verantwoord gokken

Line footer

Deze website is alleen toegankelijk voor personen van 24 jaar en ouder. Het delen van de inhoud met minderjarigen is niet toegestaan. Deze site bevat advertentielinks. Wij zijn niet gelieerd op enige wijze met UEFA of andere organisaties. Deze site dient als entertainment doeleinde en is zelf geen aanbieder van sportweddenschappen.


Copyright © 2024 · Powered by VGN

Advertenties inschakelen