Populaire EK weddenschappen

Met zo’n groot en prestigieus Europees toernooi, bieden bookmakers tijdens het evenement van een maand tal van mogelijkheden voor voetbalweddenschappen en Euro Cup-weddenschappen op elke wedstrijd. Laten we eerst eens kijken naar enkele populaire gokopties voor de Euro Cup en waar we onze weddenschappen voor de UEFA Euro 2024 kunnen plaatsen.

Euro Cup Geldlijn

Hoewel de gebruikelijke weddenschap in voetbal een drievoudige geldlijn is, gaan we alleen de reguliere geldlijn-weddenschapstype schetsen, omdat veel sportsbooks de trekkingsoptie voor het Europees kampioenschap niet bieden – omdat er een winnaar van elke game moet zijn .

Het hangt af van het sportsbook dat je gebruikt – ze kunnen een trekkingsoptie aanbieden aan het einde van de reguliere speeltijd van 90 minuten. Dit zou zo onwaarschijnlijk zijn en de voetbalkansen zouden hoog zijn, we zijn er niet zeker van of het een goede gok zou zijn om te plaatsen – daarom houden we vast aan de geldlijn van twee teams.

U ziet uw twee geldlijnopties – beide teams spelen in het spel: het favoriete team en de underdog. Het is jouw taak om te beslissen welk team het spel meteen zal winnen.

Hier is een voorbeeld van een geldlijn – we gebruiken de finale van het EK 2016:

Frankrijk: 2.25
Portugal: 2.75
Frankrijk is favoriet om deze wedstrijd te winnen, en Portugal is de underdog. Aangezien dit spel in het verleden heeft plaatsgevonden en we weten dat Portugal het spel heeft gewonnen, zou je €225 hebben verloren als je €225 had ingezet op Frankrijk, plus je initiële inzet. Aangezien de underdog, Portugal, won en je €100 op hen hebt ingezet, zou je €165 hebben gewonnen plus je initiële inzet.

Over/Under EK weddenschappen

Wedden op totalen tijdens de Euro’s is net als wedden op elke andere sport. U wedt of u denkt dat de gecombineerde totaalscore voor beide teams hoger of lager zal zijn dan de ingestelde lijn van het sportsbook.

Het verschil tussen voetbal en andere professionele sporten is dat totalen worden weergegeven in veelvouden van 0,25 – u kunt totalen zien van 2,5, 2,75, 3,0, enz.

Als het totaal van de Euro Cup 2016 was vastgesteld op 2,5, zou de under hebben gewonnen, want de eindstand was 1-0.

EK futures

Lang voor het toernooi, zelfs jaren van tevoren, worden in veel sportsbooks futures uitgebracht. Euro Cup-futures zijn gokopties waarmee u een weddenschap op een team kunt plaatsen om het toernooi jaren of maanden van tevoren te winnen.

Gewoonlijk zit de winnaar van het voorgaande jaar bovenaan het EK-kansenbord totdat we in de kwalificatieronde komen. Het probleem met het toernooi om de vier jaar is dat je nooit hetzelfde team twee keer op het toernooi krijgt, dus teams presteren anders in elk Euro-toernooi, met slechts één keer dat een team opeenvolgende jaren wint.

Het is altijd mogelijk om weddenschappen te laten uitbetalen op elk moment voordat het door jou gekozen team wordt geëlimineerd, omdat je zo ver van tevoren gokt dat het moeilijk is om te bepalen hoe een team zou kunnen presteren. Als u van gedachten verandert over het door u gekozen team, kunt u uw weddenschap laten uitbetalen – u krijgt waarschijnlijk niet uw volledige inzet terug, maar het is goed om wat van uw inzetten te sparen.