Welke spelers vallen in de prijzen dit EK?

Tijdens het EK 2024 voetbal kun je bij Nederlandse bookmakers ook wedden op de speler waarvan jij denkt dat hij de topscorer van EK 2024 zal worden. Naast de prestaties van de gekwalificeerde landen zijn er namelijk verschillende mooie prijzen te winnen voor spelers, waaronder de Gouden Schoen voor de EK topscoorder! Deze prijs wordt toegekend aan de speler die de meeste doelpunten weet te scoren tijdens het EK 2024-toernooi.

WeddenopEK.nl houdt de actuele stand bij van de spelers en hun doelpunten op het EK 2024 bij en komt met up-to-date statistieken die handig voor je worden bijgehouden.

Voorspel de beste spelers van EK 2024

Wie wordt de spits met de meeste doelpunten op zijn naam tijdens het EK 2024 voetbal in Duitsland? Dat blijft altijd een lastige vraag en is een motivatie voor veel spelers op topkunnen te presteren tijdens het voetbal toernooi.

Maar niet alleen het doelsaldo van spelers en ook de keeper die het weet te presteren zijn doel zo schoon mogelijk te houden, valt tijdens het EK voetbal in de prijzen met een eigen te winnen trofee. Ook worden er prijzen uitgedeeld op het einde van het EK 2024 voor de beste speler en veelbelovende opkomende speler, namelijk voor best presterende jonge speler op het EK.

Naast dat landen strijden om de EK finale plaats, maken spelers dus ook aan de hand van hun individuele prestaties kans om in de prijzen te vallen. Tijdens EURO 2024 zijn er verschillende prestigieuze prijzen te verdienen, welke we hier opsommen:

Gouden Schoen (Topscorer)

De Gouden Schoen wordt uitgereikt aan de speler die de meeste doelpunten scoort tijdens het toernooi. Bookmakers zullen diverse weddenschappen aanbieden waarbij je kunt voorspellen wie de Gouden Schoen in de wacht zal slepen.

Gouden Bal (Speler van het Toernooi)

De Gouden Bal gaat naar de beste speler van het toernooi, zoals beoordeeld door de technische waarnemers van de UEFA. Bookmakers zullen weddenschappen aanbieden om te speculeren over de favorieten voor deze prestigieuze titel.

Beste Doelman

Hoewel UEFA zelf geen Gouden Handschoen uitreikt, kun je bij bookmakers wedden op welke doelman de meeste schoten uit het doel zal houden gedurende het toernooi.

Jonge Speler van het Toernooi

Deze prijs wordt toegekend aan de beste speler van 21 jaar of jonger aan het begin van het kalenderjaar. Bookmakers zullen weddenschappen aanbieden om te voorspellen welk jong talent deze eer zal ontvangen.
Tijdens EK 2024 zullen bookmakers een breed scala aan weddenschappen aanbieden voor elk van deze prijzen, waardoor fans de kans krijgen om hun voorspellingen te maken en te wedden op de spelers die zij denken dat de prijzen zullen winnen. Het belooft een opwindend toernooi te worden, zowel op het veld als bij de bookmakers met het plaatsen van EK weddenschappen.


Voorspel jouw winnaar middels een outright-weddenschap

Ga jij een weddenschap plaatsen met het voorspellen van de winnende speler, die het weet te flikken om één van de bovenstaande felbegeerde prijzen weet te pakken? In dat geval kan dit bij de bookmakers onder het wedtype: ‘outright-weddenschappen’. Bij het wedden op EK 2024 hebben outright-weddenschappen betrekking op het voorspellen van specifieke uitkomsten, zoals de winnaar van de Gouden Schoen (Topscorer), de winnaar van de Gouden Bal (Speler van het Toernooi), of de beste doelman van het EK. Hier leggen we je uit hoe het werkt:

  1. Gouden Schoen (Topscorer) Weddenschap: Je plaatst een weddenschap op welke speler je denkt dat de meeste doelpunten zal scoren tijdens het EK 2024. Als jouw voorspelling juist is en die speler wordt inderdaad de topscorer, win je de weddenschap, welke vaak gekoppeld zitten aan hoge odds.

  2. Gouden Bal (Speler van het Toernooi) Weddenschap: Je wedt op de speler die volgens jou de beste speler van het toernooi zal zijn. Als de door jou gekozen speler wordt uitgeroepen tot de Speler van het Toernooi door UEFA’s technische waarnemers, win je de weddenschap.

  3. Beste Doelman Weddenschap: Hier wed je op de doelman die naar jouw verwachting op het EK het beste presteert in zijn doel en de meeste schoten zal doen stoppen en de minste doelpunten zal incasseren gedurende het toernooi. Weet jouw favoriete doelman deze prestatie te leveren en houd hij zijn doel zo schoon makelijk, dan win je de weddenschap en krijg je de bijbehorende quotering uitbetaald op je account.

Outright-weddenschappen zijn een leuk element van wedden op een EK en bieden vaak aantrekkelijke odds bij de online bookmakers. Vooral als je erin slaagt om de juiste voorspelling te doen voordat het toernooi begint, loop je al snel in de vele tientallen euro’s aan prijzengeld. Hoe eerder je correct weet te voorspellen welke speler wint, geldt vaak hoge odds en uitbetaling!

Met een voorspelling plaatsen via een weddenschap op outright, voeg je daarbij ook een extra element en spanningsniveau toe aan het volgen van de uitkomsten gedurende het toernooi. Je blijft namelijk het gehele EK voetbal kans maken op de uiteindelijke uitkomst en vermoedelijk het hele evenement geïnteresseerd blijven in de prestaties van jouw gekozen speler.